Alles over ons materiaal

Bekijk alle specificaties onder ons kopje ‘Over – soorten vinyl’

Er kan enig verschil zijn tussen weergave op verschillende beeldschermen die de moeite waard is om in gedachten te houden vanwege helderheid en kleurintensiteit, maar dit is meestal zeer minimaal. Als je specifieke zorgen hebt over kleurafstemming, kunnen we in sommige gevallen een afgedrukt voorbeeld voor je leveren voordat je de definitieve bestelling plaatst.

Wij adviseren om het materiaal eerst 48 uur te laten rusten, liefst volledig uitgerold, in de ruimte waar u het gaat liggen zodat het de omgevingstemperatuur aan kan nemen.

Wij werken bewust met een Indoor en Outdoor kwaliteit. De Indoor kun je ook natuurlijk buiten leggen op een schaduwrijke plek en wees je er van bewust dat kleuren dan eerder kunnen vervagen in de volle zon en wij hier geen garantie op geven.

De Indoor en Outdoor vinyl zijn beiden geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes zoals een badkamer, echter raden wij wel aan de vloer rondom met kit af te werken zodat er geen vocht tussen de vloer en de ondergrond kan komen.

Getest en geschikt bevonden voor vloerverwarming volgens ISO 8302.

Alles over ons bestelproces

Al onze vloerproducten worden uniek en speciaal voor u vervaardigd en geleverd binnen 10 werkdagen.

Elk gewenst design en formaat is leverbaar. Neem hiervoor contact met ons op en wij denken graag met u mee.

Wij begrijpen dat u nieuwsgierig bent geworden naar onze beiden vinylvloeren! Om u te overtuigen van de kwaliteit en het materiaal kunt u gratis een sample mapje aanvragen via sample@uby.nl

U kunt bij ons veilig en snel betalen middels Ideal, ING Home’Pay, SOFORT Banking, GiroPay en Bancontact

Voor onze kleinere pakketten hanteren we een standaard tarief van 6,95.
Onze grotere en zwaardere pakketten, zoals vloerkleden en vloerprints tot 390cm lang hebben extra zorg/aandacht nodig en hiervoor hanteren wij een tarief van 19,-.

U heeft standaard 14 dagen bedenktijd om uw product terug te sturen als het om een standaard formaat item gaat. Aangezien wij al onze maatwerk vloerprints en vloerkleden elk voor u apart en speciaal voor u produceren is het niet mogelijk deze te ruilen! Onze vloertegels daarentegen wel. Binnen deze periode kunt u de vloertegels terugsturen als ze niet beschadigd zijn, ongeopend en in de originele verpakking zitten. Voor retourneren neem contact met ons op.

Hopelijk zijn al je vragen beantwoord en staat die van jou er niet tussen, bel of mail ons dan gerust!